سبد خرید

موادی که در عسل طبیعی وجود دارد

۱۳۹۶/۱۲/۰۸ | ۲۱:۵۶

 

به گزارش” یه بال”  عسل ترکیبات بسیار پیچیده ای دارد. به طور کلی می توان گفت که هشتاد درصد از ترکیبات شیمیایی عسل را نشاسته ها و مواد قندی تشکیل میدهند و مابقی آن را هم موادی مانند: املاح معدنی-پروتئین-عناصر معطر-آنزیم ها-ویتامین ها-گرده گل (پولن گیاهی) و مقدار کمی آب تشکیل میدهند.

منظور از مواد قندی در عسل تنها یک نوع قند نیست. محققان تاکنون توانسته اند در عسل ۲۰ نوع قند مختلف کشف کنند اما عمده قندهای آن را می توان منوساکاریدها دانست.بنا بر نظریاتی میزان گلوکز موجود در عسل را ۴۰% و میزان لوولوز را ۳۴% تخمین زده اند.علاوه بر این دو نوع، فوق قندهای مرکبی را نیز در عسل یافته اند که از دو یا چندین نوع قند ساخته شده اند.ساکارز، مالتوز و لاکتوز از این موارد هستند.

با این که غلظت ساکرز موجود در عسل بسیار زیاد است اما چیزی در حدود یک یا نهایتا دو درصد عسل را تشکیل می دهد و درصد قابل توجهی ندارد.

عمده شیرینی ای که ما در عسل حس می کنیم مربوط به گلوکز و لوولز می باشد.این دو را می توان بیشترین قندهای ساده ای دانست که درصد بالایی دارند به این صورت که مقدار گلوکز را بین ۲۲% تا ۴۰% و مقدار لوولز را بین ۲۷% تا ۴۴% می تواند در نمونه های مختلف عسل یافت.

جالب است بدانید که لوولز همان قند میوه است یعنی قندی که در میوه ها به صورت طبیعی وجود دارد و میزان شیرینی آن چیزی در حدود ۱/۷ بار بیشتر از قندی مانند ساکارز و ۲ تا ۲/۵ برابر بیشتر از گلوکز می باشد.

ساکارز همان قند نیشکر است و گلوکز نیز قند موجود در انگور است.

: Tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...