سبد خرید

خواص عسل گون را بدانید

۱۳۹۶/۱۲/۱۶ | ۲۱:۳۵

 

به گزارش” یه بال” با دانستن درباره عسل گون بهتر می توانید در مورد کارایی و نحوه مصرف آن اطلاع یابید. پس بنابراین در ابتدا در مورد گیاه گون اطلاعاتی را ارائه می دهیم.

گَوَن گیاهی وحشی از تیره نخود است که در دشت های ایران بیش از دویست گونه از این گیاه وجود دارد. ارتفاع این گیاه به ۷۵ سانتیمتر و گاهی تا یک متر می‌رسد. تولید عسل طبیعی با استفاده از گیاه گون در تاریخ زنبورداری رواج داشته است.

این گیاه برای بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، ولی شواهد زیادی کافی برای تأثیر آن وجود ندارد.

 

گون برای سرماخوردگی، عفونت‌های تنفسی فوقانی، آلرژی‌ها، فیبرومیالژیا (سندرم درد اسکلتی، عضلانی مزمنی است که درد منتشر، نقاط حساس، خستگی و اختلال خواب مشخص می‌شود). کم‌خونی، ایدزHIV/AIDS، برای تقویت و تنظیم سیستم ایمنی بدن استفاده می‌شود. برای سندرم خستگی مزمن (CFS)، بیماری‌های کلیوی، دیابت و فشار خون بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خاصیت عسل گون:

برای درمان کم‌خونی مفید بوده و مصرف مستمر آن در وعده صبحانه می‌تواند به خونسازی در افراد مبتلا به کم‌خونی کمک کند. از طرفی مصرف این عسل در روزهای سرد پاییز و زمستان می‌تواند تاثیر زیادی بر درمان خشونت سینه و حنجره داشته باشد و احتمال ابتلا به گرفتگی صدا در افرادی که در فصل پاییز و زمستان دچار این عارضه می‌شوند را کاهش دهد. عسل گون کاملا زرد رنگ بوده و ظاهر آن شبیه عسل‌های معمولی است که برای صبحانه میل می‌کنید.

از جمله این خاصیت ها می توان به ضد التهاب بودن، ضد آلرژی و درمان سرماخوردگی، آنتی اکسیدان بودن و ضد سرطان بودن آن اشاره کرد. علاوه بر موارد گفته شده گون داری خاصیت ضد پیری و درمان بیماری های قلبی، تقویت حافظه، انرژی زا و نشاط آور، تقویت کننده معده، بهبود یبوست، نرم کننده و بهبود خشونت سینه، بهبود درد کلیه مفید می باشد.

 

عسل گون در بازار :

فراوانی عسل گون نسبت به سایر انگبین ها در بازار عسل بیشتر است. قیمت تمام شده این انگبین در مقایسه با سایر نمونه های مشابه موجود در بازار کمی ارزان تر است و علت آن نه به کم بودن خواص عسل گون مربوط است و نه به کیفی آن بلکه تنها علت ارزان بودن انگبین گون در دسترس بودن غذای زنبور عسل است که کار زنبورداری برای تولید این نمونه را بیشتر کرده است.

طریقه مصرف عسل گون:

مخلوط کردن دو تا سه قاشق عسل گون با آب ولرم و سپس اضافه کردن آب یک لیموی ترش تازه به آن. این شربت از بهترین نوشیدنی های طبیعی بوده و علاوه بر ضد سرطان بودن خاصیت ضد عفونی کننده نیز دارد و از تمام خواص عسل مصرف شده به علاوه میزان بالای ویتامین C موجود در آب لیموی طبیعی برخوردار است.

: Tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...