سبد خرید

طریقه نگه داشتن عسل در منزل

۱۳۹۷/۰۲/۲۸ | ۲۰:۵۷

به گزارش” یه بال” ظرف عسل را نباید در باز، در اتاق یا یخچال نگه داشت، زیرا عسل، آب موجود در هوا را به شدت به خود جذب کرده و پس از مدتی، رقیق و آبکی می‌شود. عسل، بو‌های خارجی را خیلی زود به خود جذب می‌کند. بنابراین نباید آن را نزدیک موادی، چون پارافین، قیر، بنزین و ماهی‌های دودی و … نگه داشت.

PH عسل برابر ۴ و به شدت اسیدی است، بنابراین باید از نگه‌داری آن در ظروف فلزی خودداری کرد. چون بعد از مدتی فلز را خورده و خودش هم خراب می‌شود و ذرات فلز که به همراه عسل وارد بدن می‌شود، برای انسان مضر است. برای نگه داری عسل در حجم زیاد ظروف استیل و گالوانیزه و برای مصارف خانگی ظروف شیشه ای، لعابی و سفالی توصیه می‌شوند.

: Tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...